Höstmys och jullängtan.

Den 2013-10-31, kl 14:17:00
Filed in Inredning, JUL, Shopping | Kommentarer: 0
Imorgon är det november och om jag fick bestämma så skulle julgrejerna upp redan nu. I år ska vi dessutom fira jul hemma hos oss för första gången och då vill jag ju pynta mer än någonsin! Men som tidigare nämnt så går det inte för sig för den andra halvan i detta hem..ännu. Så jag får nöja mig med lite vanligt höstfixande ett par veckor till (det här med halloweenpynt har inte bitit på mig än). Dessa söta små lyktorna haffade jag sista paret av idag och har även hängt upp en ljusslinga vid balkongdörren. Och så har jag börjat fundera på hur årets avdentsljusstake ska se ut.. den får jag ju dock gömma igen. Just nu önskar jag mig också supermycket en pläd i fuskpäls, får se om tomten kommer med en..
 


 
 
 

Fredag!

Den 2013-10-25, kl 19:30:00
Filed in Mat & gottis (vegetariskt) | Kommentarer: 0
Hur vet man att det är fredag i vårt kvarter? Jo, bland annat för att var och varannan kostymnisse bär på en papperspåse från Melanders Fisk och resten bär på en lila påse med klirrande innehåll. ICA är smetfullt med folk och kön tar evigheter eftersom alla handlar mer än mjölk. Hur vet man att det är fredag hemma hos oss? Jo, detta står vardagsrumsbordet. Trevlig helg!

 
 
 

Glögglängtan!

Den 2013-10-25, kl 11:57:00
Filed in JUL, Shopping | Kommentarer: 2
Om jag nämner något julrelaterat för M så blir han galen och ber mig hålla klaffen. Själv blir jag alldeles längtig och pirrig när jag tänker på hur det ska pyntas och fixas, det är något som växer sig starkare för varje år. Faktum är att jag nu köpt mitt (våra) livs första glöggmuggar! Hur gulliga var inte dessa? Jag tror aldrig jag sett ett par fina glöggmuggar, förrän nu, och de fick flytta hem till oss bums. 

 
 
 

Jag på radion!

Den 2013-10-24, kl 17:38:00
Filed in Andlighet & personlig utveckling | Kommentarer: 0
Idag har jag medverkat i en intervju för Sveriges Radio där jag pratar om mina bröst. Robert som intervjuar mig är sexualreporter och sexualrådgivare på SR och han lyfter väldigt viktiga och intressanta ämnen. Jag ser det som en ynnest att jag fick vara med i hans lilla tutt-reportage!
 
Ni kan lyssna HÄR(Observera dock att det är två ljudklipp, ca tio min tillsammans)
 
 
 
 

Update!

Den 2013-10-22, kl 21:27:12
Filed in Fest, Naturen | Kommentarer: 1
Hela förra veckan var min syster här och eftersom hon flyttat till England så ville jag spendera all möjlig tid med henne. Mamma var också här torsdag till fredag och i lördags kom mina finaste kärleksvänner hit på middag (samt livsfarlig bål, och x antal flaskor bubbel och vin). På söndag morgon vaknade jag full som en kastrull och lyckades mirakulöst nog ta mig och hundarna till Åland, dit jag skulle för att fixa nytt pass äntligen. Sen passade jag på att stanna där ett och ett halvt dygn och tog igen mig efter de intensiva men lyckliga dagarna. Nu vill jag göra om allt igen, igen igen. Det är ju det som är det typiska när man klämmer in så mycket kul på så kort tid, tiden går fort och man hinner inte ta in och förstå riktigt hur surrealisitks bra allting är förrän det är över.Som tur är har man ju samlat på sig en massa fina minnen i alla fall, förutom möjligtvis de senare timmarna i lördags som är lite suddiga..
 
Det här var det första jag såg när jag slog upp ögonen i morse. Då tänkte jag fy fasen vad välsignad jag är. (Om horisonten är sned, så är mitt försvar att jag halvsov när jag tog bilden). Nu är jag åter i stan och nu blir det soffmys deluxe!
 
 

Rosa Bandet!

Den 2013-10-16, kl 18:15:00
Filed in Inredning, Vardagligheter | Kommentarer: 0
Lika mycket som det alltid finns något att fira, finns det alltid en god anledning att köpa blommor. Om inte åt sig själv, så åt någon man gillar lite extra. En himla god anledning just nu är att om du köper Icas fairtrade rosor så går en femma till Rosa bandet! Därför köpte jag hem ett par buketter. Ett tips är att dela upp i flera små vaser så att man ser dessa fantastiska skapelser oavsett var i hemmet man är.
 


 
 
 
 

Vintips!

Den 2013-10-13, kl 18:03:00
Filed in Mat & gottis (vegetariskt) | Kommentarer: 0
På vuxna dagar har jag äntligen hittat min favoritdruva, nämligen chablis! Och tack vare ett felköp i somras så har jag även hittat en favoritproducent - Laroche. Adjö vad goda viner de gör, både vitt och rosé. Det här kan jag varmt varmt rekommendera. Det drack vi igår tillsammans med en ljuvlig moule marienères och limepannacotta till eftis. Omnommmnommm.
 
 


 
 

Ordning och reda..

Den 2013-10-12, kl 15:34:00
Filed in Inredning | Kommentarer: 0
Kryddor på.. fredag? Eller vilken dag som helst! Det här var mitt bästa köksdrag på länge, slippa stå i ett skåp ovanför spisen med armarna i mjölksyrevinkel och leta efter kryddor man aldrig hittar.
 
 
 

Tofsmani

Den 2013-10-09, kl 19:16:00
Filed in Inredning | Kommentarer: 0
Jag är som alltid cirka hundra år efter alla andra och nu har jag börjat älska tofsar! Här är några stycken.. alla har inte hittat hem än men det kommer nog med tiden. För övrigt längtar jag så inåt helsike till man får man börja julpynta!
 


 
 
 


 
 

SPA!

Den 2013-10-07, kl 16:09:00
Filed in Vardagligheter | Kommentarer: 0
Så blev bloggen försummad. Igen! Vad har jag då varit så upptagen med? Jag vet inte, jag har målat om en bokhylla, rensat och rensat och rensat ännu mer (har en stor säljraid på tradera) och så hängt med min lilla familj. Och jobbat lite förstås. Årstidsväxlingar gör mig dock oerhört trött, så det är väl min primära ursäkt. Att jag är för trött för att hänga vid datorn..

Hur som helst. Idag är jag full av energi eftersom jag ska på spa med mina kära make ikväll, har längtat i flera dagar! Så nu ska jag bara packa ner bikinin och innan jag pyser ner tll Selma City Spa ska jag ut och aktivera hundarna med lite spår. Så ses vi snart igen, promise!
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide