Födelsedag!

Den 2013-07-10, kl 13:49:00
Filed in Hundarna, Shopping | Kommentarer: 0
Hurra hurra hurra, idag fyller vår pyttelilla Minister ett helt år. Åh jösses, det har gått så fort, vart tog den minsta valpen i universum vägen? Nu är han plötsligt en vuxen liten man på två och ett halvt kilo. Kan inte i ord beskriva vad han gjort för vår familj, och framförallt för Solo, sedan han kom. Liten kropp med enorm själ, som ger oss så mycket lycka varje dag.

Vagnen kom ä n t l i g e n idag, jäkla lång leveranstid, MEN det var den värd. Den är ju så fin så jag smäller av. Typiskt nog regnar det ju som attan idag, så vi får skjuta upp premiärturen.. I övrigt blir det inte så mycket firande, Solo fyller också snart så de ska ha gemensamt kalas i slutet på månaden.
 
 

Nedräkning!

Den 2013-07-08, kl 18:04:00
Filed in Smultronstället | Kommentarer: 0
Nu börjar den här förbaskat härliga nedräkningen inför semestern, den känslan är rätt svårslagen! Ska jobba sex dagar den här veckan förvisso men vem bryr sig, sex dagar, vad är det jämfört med fem och en halvveckas ledighet? Nä juste. Och vet ni vad jag kom på? Att förra året gick ju de två första semesterveckorna åt till bröllopsförberedelser, och hur kul det än var så ska det bli rätt skönt att slippa det i år. Nu är det minsann inga måsten alls, bara ljuvlig obeskrivlig LEDIGHET på LANDET!
 
 

Helgen!

Den 2013-07-07, kl 17:49:00
Filed in Mat & gottis (vegetariskt) | Kommentarer: 0
Jahapp, så var det söndagkväll då och jag har haft en superledig helg. Trodde ju faktiskt att vagnen skulle hinna komma i fredags, så jag hade sett fram emot att få inviga den på fler än ett sätt, men så blev det inte. Så då fick vi göra massa annat, vi började med en vinlunch i fredags på Clarion Sign (vi skulle gått till Cloud Nine men de hade inget vegetariskt lunchalternativ, så dåligt), följt av minigolf i Vasaparken och sen blev vi sittande där med en flarra cava resten av eftermiddagen - jobbig dag.. I lördags testade vi på att vara turister i vår egen stad och tog en guidad busstur genom stan, ni vet sån hop-on-hop-off-buss. Himla kul och avkopplande lördagsnöje. Idag har vi varit hos svärmor och ätit en tidig middag och nu sitter jag på balkongen med en melon- och jordgubbssallad och planerar inför semestern. För den är nämligen bara en, EN vecka bort, hall-llleee-luuuujj-aaa! (Och med planerar menar jag alltså att jag funderar vad vi ska äta under de låånga laata dagarna som väntar)
 


 

Årets köp!

Den 2013-07-03, kl 13:02:00
Filed in Hundarna, Shopping | Kommentarer: 0
När vi är på landet kan Mini springa och leka oavbrutet från tidig morgon till sen kväll.. men när vi är hemma i stan och går i koppel, så går han knappt genom halva Vasaparken innan han med sin mest bedjande blick ber om att få komma upp i famnen. Och Solo som opererat sitt ben två gånger orkar inte riktigt hålla tempot vi gjorde innan så det har inte blivit långpromenader på över ett år för mig. Förr gick jag minst en och en halv timme om dagen, och åt massa gott. Nu har jag inte gått någonting, och ätit massa gott. Det syns på kroppen.. men då finns det något så briljant som hundvagnar och det är precis det jag beställt. Så inom en dag eller två ska den här skönheten invigas, hur fin är den inte?

Och om ni undrar varför jag inte bara lämnat hundarna hemma och gått iväg ensam så beror det på att det är så fasligt trökigt att gå och gå och gå om jag inte har hundsällskap som njuter av promenaden. Och det kommer de garanterar göra i det här vrålåket! Det här är också världens bästa idé för gamla och/eller sjuka hundar som inte kan eller orkar gå, de vill ju fortfarande hänga med ut såklart.
(Den finns här och går loss på 2200 riksdaler)

Länge leve sillisar!

Den 2013-07-01, kl 19:48:00
Filed in Bakning (glutenfritt), Egopics | Kommentarer: 0
Jag fick veta att det är silikonbröstens dag idag och det måste ju firas med en somrig tårta. Marängbottnar som jag varvat med jordgubb- och hallonkross, mosad banad och grädde. Löjligt gott. M är iväg på fotboll så jag njuter av att ha en kväll ensam, vi får väl se om det finns någon tårta kvar när han kommer.. 
 


 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide