Lördag!

Den 2013-08-31, kl 18:39:00
Filed in Bakning (glutenfritt) | Kommentarer: 0
Dagens fika (och lunch) a la  Finax. Aldeles för torra och kompakta för min smak men fina att titta på.
Det kanske är jag som gör helt fel iochförsig, det här med bullbak är inte riktigt min grej.. svärmor och make fick fint äta upp dem dock. Ha en fin kväll hörni, vad ni än pysslar med!
 


 

Höstfynd!

Den 2013-08-29, kl 17:37:00
Filed in Inredning | Kommentarer: 0
Jag som är den största fynd-junkien there is älskar självklart också när man kan göra relativt stora förändringar med små och billiga medel. På H&M har de alltid en massa rabattkoder man kan använda, googlar man upp aktuella koderna innan man klickar på köpknappen så brukar man alltid kunna dra av någon hundralapp eller två. Det gjorde jag häromdagen och fick därför sex nya kuddfodral och ett mycket höstigare vardagsrum för trehundra spänn. Inte för att det är höst än, men den närmar sig ju, och finns det något roligare än att göra om och förnya hemma. 
 
FÖRE
 


EFTER

 

Mitt sommarliv!

Bildregn som ulovat.. Mest på mat, gottis, natur och hundar men det är ju så mitt liv ser ut när det är som bäst. Jag har njutit och njutit av varenda sekund. Ändå känns det inte som jag lyckats fånga ens en bråkdel av de fantastiska fem veckor som var, men å andra sidan så ligger det ju en poäng i att inte fånga alla ögonblick på linsen, utan att faktiskt bara leva dem. 
 


 

Jag kommer!

Den 2013-08-26, kl 21:18:00
Filed in Naturen, Smultronstället | Kommentarer: 0
Ååååååå gulliga ni som fortfarande tittar in här, det gör mig alldeles varm och får mig att vilja komma tillbaka. Trodde ni hade gett upp. Jag hade en sådan hejdundrande fantastisk semester och hade aldrig någon lust att hänga vid datorn (förutom sena kvällar när jag plöjde serier förstås) och kom mig aldrig för att förklara det för er. Nu är vardagen åter och jag ska försöka komma igång igen. Förlåt förlåt förlåt.

Men varför inte börja med ett bildregn? Idag hinner jag förvisso inte, men imorgon ska jag försöka visa er delar av mitt fantastiska sommarliv. Här får ni en liten cliffhanger..
 

 

© Headerbilder från Wallpapers Wide