GRÅT OCH KONST!

Oh my vilken konstig dag, den började fint när jag vaknade och insåg att jag är ledig men efter promenaden vid lunch skulle jag plugga. Det gick inte, jag blev hysteriskt trött och bestämde mig för att vila istället. Drömde sjuka och obehagliga drömmar och vaknade två timmar senare om möjligt ännu tröttare och med en krypande känsla i kroppen. Kände mig extremt känslig och grät säkert en timme över djuren och deras utsatthet, ibland känns det så hopplöst att kämpa för deras rättigheter. Jag VET att det inte är hopplöst och jag vet att det går åt rätt håll men vissa dagar är tyngre än andra och det är nästan som att jag hör dem skrika på hjälp i mitt huvud. Det får mig att tänka på citatet: "it is both a blessing and a curse, to feel everything so deeply". Efter gråtattacken lättade det en aning och jag kramade på hundarna extra hårt och länge. Jag visualiserar varje dag en stor ljusbubbla kring dem, ber att de aldrig ska utsättas för ont eller lidande. Jag "bubblar" även mig själv och mina nära men lägger alltid extra energi på mina pälshjärtan. Nu ska jag handla lite, fixa någon lätt middag och spendera kvällen i soffan. Skönt skönt skönt. Dessa fina underlägg fick jag i födelsedagspresent, Gynnings design. Tyvärr är jag inget fan av henne som person längre (ett tag var hon min stora inspratör) men hennes konst tilltalar mig mycket!
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Fina fina du!

Får en klump i bröstet av igenkänning. Jag får också känslan av hopplöshet och hör skrik/ångest/rop på hjälp från djur.

Jag vet även att jag kommer gå under om jag inte försöker tänka att jag gör vad jag kan och att jag vet att det går åt rätt håll. Jag mår så otroligt illa av kött och mjölk-industrin.
Konsumtionen är så hemsk och jag kan fortfarande inte fatta att det idag 2015 inte ifrågasätts mer.

Visst det GÅR åt rätt håll, men jag har så svårt att acceptera och förstå de människor som väljer att ha skygglappar på och fortsätta att äta kött och mejeriprodukter, och allt som kommer från djurriket.

Nu blev det en lång utläggning här...ursäkta.

Det jag vill ha sagt är att du, jag och alla som väljer att äta veganskt och vägrar låta djur vara egendom som vi bestämmer över, håller instängda, äter och vanvårdar....gör skillnad!


KRAM<3

Svar: Du har så rätt fina du! Jag kan inte heller acceptera att vissa fortsätter sitt animaliefrossande utan en tanke på att det är fel. Usch! Jag ber och ber och ber till universum varje dag att det måste bli en förändring, och jag måste tro på att det blir det, för att orka.
KRAMAR!!!!
soulicious.blogg.se

2015-01-10 @ 14:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide